2016 Diemer Harmonie

Diemer Harmonie geeft dubbelconcert in Hofkerk

Op zondagmiddag 10 april hebben de Diemer Harmonie en de Westerharmonie een dubbelconcert verzorgd in de Hofkerk in Amsterdam.

 

Diemer Harmonie tijdens Jazz op het Diemerplein

Ook de Diemer Harmonie gaf acte de presence tijdens het jaarlijkse Duke Ellington festival op het Diemerplein op een zomerse junidag.

 

Seizoensafsluiting Diemer Harmonie

Op maandagavond 11 juli was de jaarlijkse seizoensafsluiting van de Diemer Harmonie samen met Het Diemer Orkestje, Voice Female en Edog.

 

Diemer Harmonie bij Fort Diemerdam

Tijdens het open munumentenweekend op 10 en 11 september heeft de Diemer Harmonie op zondagmiddag 11 september bij het monument Fort Diemerdam gespeeld. Het was mooi weer, zodat veel voorbijgangers even bleven luisteren. Bijzonder was dat het publiek zowel boven/ achter als voor het orkest kon zitten en luisteren.

 

Een kijkje in de keuken van de Diemer Harmonie

Tijdens het fondsenwervend buffet op 9 oktober kregen de gasten ook een kijkje in de keuken van de Diemer Harmonie.

 

Najaarsconcert “De vier elementen”

Het najaarsconcert van de Diemer Harmonie had dit jaar als thema “de vier elementen”. Ook werd tijdens het najaarsconcert de Gerard Donkers trofee,  een wisseltrofee, die de Diemer Harmonie tijdens het concours van de Brabantse Bond van Muziekgezelschappen in op 28 en 29 november 2015 had gewonnen, weer overhandigd aan de secretaris van de Brabantse Bond.

 

Kerstconcert in De Diem

Op de laatste maandag voor kerst heeft de Diemer Harmonie een kerstconcert cadeau gedaan aan de bewoners van De Diem en omwonenden. De Diemer Harmonie speelde niet alleen, maar het publiek mocht meezingen en deed dat vol overtuiging.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close