Play-in 8 oktober2017

De Diemer Harmonie bestaat dit jaar 120 jaar. Dat vieren wij met diverse activiteiten. Eén van de activiteiten is een Play-in op zondag 8 oktober.

De Play-in begint met masterclasses onder leiding van musici van het koninklijk concertgebouworkest. De houtblazers staan onder leiding van Jan Kouwenhoven (hoboïst), de koperblazers onder leiding van Martin Schippers (trombonist) en de slagwerkers onder leiding van Herman Rieken (slagwerker). De verschillende groepen zullen onder andere een stuk gaan instuderen, dat aan het einde van de middag uitgevoerd zal gaan worden.

Na de lunch zal er nog een tutti repetitie zijn onder leiding van Vincent van den Bijlaard (dirigent van de Diemer Harmonie).

De inschrijving voor de Play-in is gesloten. Benieuwd wat het resultaat is van de masterclasses en altijd al eens clapping music willen horen? De Play-in wordt afgesloten met een kort concert om 16.30 uur, waarin de muziekstukken (groep en tutti) zullen worden uitgevoerd. Vrienden, familie en ander publiek zijn hierbij van harte welkom. De toegang is gratis.

De Play-in vindt plaats in Theater De Omval, Ouddiemerlaan 104 te Diemen van 10.00 tot 17.30 uur. De deur gaat om 9.45 uur open.

Iedereen die zich heeft opgegeven voor de Play-in, zal de bladmuziek twee weken van te voren via de e-mail ontvangen.

Wij hebben er heel veel zin in. Jij toch ook?

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close