Het Diemer Orkestje

“De springplank naar het grote orkest”

Ben je muzikaal en speel je een instrument? Volg je muzieklessen of wil je juist muzieklessen gaan volgen? Wil je wel eens in groepsverband spelen? Of lijkt het je leuk om straks voor een groot publiek je muzikale klanken ten gehore te brengen?

Dan is Het Diemer Orkestje voor jou ’the place to be!’

Het Diemer Orkestje bestaat uit een afwisselende groep muziekliefhebbers van alle leeftijden. Of je nu een beginnend leerling bent, een leerling met een paar jaar ervaring of een ervaren muzikant in ruste die na jaren stilzitten weer eens de draad wil oppakken, Het Diemer Orkestje geeft je alle ruimte om repetities te volgen en ervaring op te doen. Hierdoor zal jouw muzikale talent zich uitstekend kunnen ontwikkelen. Alle soorten instrumenten zijn meer dan welkom!

Het repertoire van Het Diemer Orkestje wordt afgestemd op de bezetting van het orkest. Het doel blijft hetzelfde: muziek maken en beleven! En dat met veel plezier en enthousiasme.

Het Diemer Orkestje treedt een aantal keer per jaar op met andere gezelschappen uit Diemen. Het orkest heeft een nauwe samenwerking met de Muziekschool Diemen en ook met de Diemer Harmonie. 

Wie voldoende goed speelt en muzikaal de overstap kan maken naar de Diemer Harmonie wordt uitgenodigd om mee te komen spelen in het grote orkest.

Het Repertoire van Het Diemer Orkestje

Het repertoire wordt aangepast aan de muziekinstrumenten bezetting, maar in grote lijnen worden muziekstukken gerepeteerd die ook op de lessenaar van de Diemer Harmonie staan. Zo worden er muziekarangementen gespeeld als: James Bond, Pirates of the Caribbean, Amelie of Latin Rock. Maar ook, Watermusic, Peter en de wolf en de Danse Macabre. Muziek waar je groot plezier aan beleefd en enthousiast aan wil werken.

Dus schroom niet, kom eens kijken op één van de repetitieavonden of geef je direct op.
Dat kun je hier doen!

De repetities zijn op
maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur.
Plaats: Theater De Omval.
Adres: Ouddiemerlaan 104, Diemen.

De kosten: €80,- per jaar.
Meer informatie: Muziekschool Diemen
Tot gauw!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close