2014 Diemer Harmonie

Dubbelconcert Heemstede 16-03-2014

Op 16 maart 2014 heeft de Diemer Harmonie in Heemstede een dubbelconcert verzorg samen met Symfonisch Blaasorkest Heemstede. Het concert vond plaats in de Pinksterkerk in Heemstede . Deze kerk heeft een mooie akoestiek.  Ook het zonlicht kwam mooi door de glas-in-beton ramen naar binnen.
Om 15.00 begon het concert voor een goed gevulde zaal. Beide orkesten hadden een gevarieerd programma en het publiek was enthousiast.

Koningsdagconcert 26-04-2014

Ook op de eerste Koningsdag liet de Diemer Harmonie weer van zich horen. De Diemer Harmonie heeft een uur lang voor het gemeentehuis gespeeld in de zon. Veel mensen bleven even luisteren voordat ze weer verder liepen op zoek naar leuke koopjes.

Kinderconcert 18-05-2014

Op 18 mei heeft de Diemer Harmonie een kinderconcert gegeven voor de kinderen van groep vier tot en met acht van de basisscholen in Diemen. Speciaal voor de kinderen was er een leerzame muzikale quiz van gemaakt, waar ook de ouders nog wat van konden leren. Een muzikale fruitmand: leuk en lekker.

Diemer Harmonie op de Diemer Campus 15-09-2014

Op de nieuwe Diemer Campus heeft de Diemer Harmonie op een mooie nazomeravond een concert gegeven voor de studenten. Ze konden naar ons luisteren terwijl ze langs fietsten of liepen. Ook waren er die onder het genot van een kop koffie op het terras tegenover de plek waar de Diemer Harmonie haar lichte repertoire ten gehore bracht gingen zitten luisteren.

Concert Diemerplein met Sinterklaas 15-11-2014

Op 15 november is Sinterklaas weer in ons land aangekomen. Hij heeft ook een bezoek gebracht aan winkelcentrum Diemerplein, waar de Diemer Harmonie heeft gespeeld voor Sinterklaas en het winkelend publiek. Sinterklaas heeft ook zelf de Diemer Harmonie gedirigeerd.

Najaarsconcert 16-11-2014

16 november heeft de Diemer Harmonie in de Omval een concert verzorgd. Speciaal dit jaar waren de solisten Mark Breugem op piano, Jan de Vos met zang en Mark Vijftigschild op klarinet. De zaal en het orkest waren in herfsttinten. Het was een gevarieerd programma voor een goed gevulde zaal

Kerstconcert 15-12-2014

Maandag 15 december heeft de Diemer Harmonie voor de bewoners en vrijwilligers van woonzorgcentrum De Gooyer een kerstconcert verzorgd. Het publiek had een dubbelrol: zij waren zowel publiek als koor. Het publiek mocht aangegeven welk kerstlied er gespeeld zou worden en terwijl de Diemer Harmonie het gevraagde kerstlied speelde, zong het publiek uit volle borst mee. Daarnaast speelde de Diemer Harmonie nog enkele stukken zonder zang. Na afloop kregen de aanwezige bewoners en vrijwilligers nog een kerstster cadeau. Voor iedereen een geslaagde avond.

Kerstensemble 20-12-2014

Tijdens de laatste zaterdag voor kerst bracht een ensemble van de Diemer Harmonie het winkelend publiek van winkelcentrum Diemerplein nog meer in kerststemming door een gevarieerde kerstmuziek ten gehore te brengen. Je kon de Diemer Harmonie al van buiten af zien zitten. Een deel van de mensen bleef luisteren, een klein meisje begon te dansen en de kerstklanken waren goed te horen op het Diemerplein.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close