Foto’s 2022

Kerstconcert in de Diem 12 december 2022

De Diemer Harmonie heeft een kerstconcert cadeau gegeven aan de bewoners van zorgcentrum De Diem. De bewoners genoten van de kerstliederen die ze zelf uitzochten en uit volle borst meezongen. Eén van de bewoners heeft zelfs de Diemer Harmonie gedirigeerd.

Jubileumconcert 13 november 2022

Tijdens het jubileumconcert van zondag 13 november verraste burgemeester Erik Boog de aanwezigen met de mededeling dat de Koning de Koninklijke Erepenning toekent aan de Diemer Harmonie. De Koninklijke Erepenning symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor de bijzondere verdiensten van de Diemer Harmonie. Dit gaf de feestelijke middag nog een extra bijzondere glans. Binnen het thema “Parade” lieten de leden van de Diemer Harmonie onder leiding van Vincent van den Bijlaard horen wat ze in huis hadden. In de pauze was er een tombola met leuke prijzen. Bij de finale van het concert speelden een tiental oud-leden mee. Na afloop van het concert werd er nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Lunchconcert Floriade Expo 28 augustus 2022

De Diemer Harmonie heeft het nieuwe theaterseizoen geopend met een lunchconcert op de Floriade. De foodtrucks rondom en de zitzakken zorgden voor een relaxte sfeer en het publiek genoot van de live muziek. Na afloop hebben enkele ensembles ook op verschillende plekken nog een verrassingsoptreden gegeven. Voor de leden van de harmonie was er na het concert nog gelegenheid om de Floriade te verkennen en een ritje met de gondel te maken.

Muzikale ontmoeting met Soli 9 juli 2022

Na afgelasting in 2020 vanwege corona en uitstel vanwege de verbouwing van theater De Omval kon op 9 juli eindelijk de muzikale ontmoeting tussen Muziekvereniging Soli en de Diemer Harmonie plaatsvinden. Beide orkesten staan onder leiding van Vincent van den Bijlaard. De Diemer Harmonie verzorgde het programma voor de pauze en Soli na de pauze. Het publiek kreeg een gevarieerd programma voorgeschoteld.

Rustoord 24 juni 2022

Jaarlijks is er bij Rustoord een moment om even stil te staan bij de mensen die zijn overleden. Een mooie traditie, waar de Diemer Harmonie met een ensemble graag aan meewerkt.

Dodenherdenking 4 mei 2022

Traditiegetrouw verzorgde de Diemer Harmonie na twee afwezigheid vanwege corona weer voorstemmige muziek tijdens de dodenherdenking.

Koningsdag 27 april 2022

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona zorgde de Diemer Harmonie op Koningsdag 2022 weer voor een vrolijke noot tijdens de vrijmarkt. Het orkest, onder leiding van Vincent van den Bijlaard, had er duidelijk plezier in dat optreden voor publiek weer mogelijk was. De harmonie speelde een uur lang een gevarieerd programma met onder andere ‘Disney Blockbusters’, ‘The Liberty Bell’ en ‘Three aspects of Kurt Weill’. Als afsluiting van het concert begeleidde De Diemer Harmonie het projectkoor Break out bij het ‘Land van Maas en Waal’ en ‘Jan Klaassen, de trompetter’. Een vrolijke afsluiter.

Geïnteresseerd in foto’s van eerdere optredens? Klik dan op het pijltje naast foto’s in het menu.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close